Nyitólap

Céljaink

Ami már megvalósult

2010-es év terveinek sikeres
  • 2010. január 1-től a Dunakesziért Mentők Alapítvány megvalósította az Országos Mentőszolgálattal való együttműködést a sürgősségi betegellátás terén mind Dunakeszin, mind Fóton, Vác, illetve Budapesti irányítással együtt dolgozva.
  • 2010. február- március-áprilisban elindítottuk az Általános Iskolákba (Körösi Csoma Sándor Általános Iskola, Fóti Általános Iskola) az egészségügyi oktatást (újraélesztés. sebkötözések, eszméletlen beteg ellátása, stb...) tanulók és tanárok részére díjmentesen.
  • 2010. május- június-július: sikerült elérnünk a Dunakeszi lakosok támogatásával együtt korszerűbb, vadonat új mentéstechnikai eszközök vásárlását (fonendoszkóp, vérnyomásmérő, motoros váladékleszívó, oxigénpalack, stb...)
  • Dunakeszi Rendőrkapitányságnak folyamatos segítségnyújtás az ittas vezetőkkel és a kábítószer fogyasztókkal szemben. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Kutyakiképző Központ rendezvényeinek egészségügyi biztosítása díjmentesen és elkezdtük Kovács László Kapitány Úrral az egyeztetést mind a rendőr, mind a polgárőr kollégáknak az egészségügyi oktatásával kapcsolatban.
  • Dunakeszi Önkormányzat dolgozóinak egészségügyi oktatása díjmentesen mind a 2009-es, mind a 2010-es évben.
  • A Dunakeszi háziorvos kollégák és asszisztensek oktatása, továbbképzése mind a 2009-es, mind a 2010-es évben.
  • Dunakeszin, a Duna parton, a fürdőzők védelmére létrehozott hétvégi orvosi team összeállítása reggel 8 órától este 20 óráig, mely csapat biztosította a fürdőzők egészségügyi védelmét.
  • Amit meg szeretnénk valósítani
2011-re való tervek
  • Dunakeszi lakosságának ingyenes betegszállítás megszervezése, megvalósítása.
  • Dunakeszi összes Általános Iskolájának tanulóinak, tanárainak egészségügyi oktatása díjmentesen.
  • Dunakeszi Szakorvosi Rendelő, illetve Dunakeszin és Fóton az összes körzeti orvosnak egészségügyi oktatások sürgősségi betegellátásban, illetve a Dunakeszi és a Fóti Polgármesteri Hivatalnak továbbra is az egészségügyi oktatása díjmentesen.
  • Még korszerűbb mentéstechnikai eszközök vásárlása.
  • Dunakeszi, Fót területén egy esetkocsi, illetve rohamkocsi beüzemeltetése, működtetése Dunakeszi, Fóti lakosok védelmére.
  • Ha ezeket a terveinket sikerül megvalósítani idén - és mi erre törekszünk - akkor Dunakeszin és Fóton olyan sürgősségi nappali ügyelet fog működni, amely egyelőre az országban sehol sincs, és a Dunakeszi és Fóti lakosok igazán biztonságban érezhetik magukat.

2019 © Dunakesziért Mentők Alapítvány
|| Nyitólap ||